Olemme tehneet muuttoa ja remonttia melkein kuukauden! Oma muuttomme aikaistui parilla viikolla, kun Sanna päätti muuttaa kuun lopussa Hollantiin ja me lupauduimme lähteä muuttoavuksi. Meillä oli tavaraa kertynyt jotenkin kummasti joka nurkkaan ja kaappiin, joten pakkaaminen veikin mukavasti aikaa. Vielä avaintenluovutuspäivänä jynssäsimme kämppää puhtaaksi viimeiseen minuuttiin asti Sannan kanssa ja kun urakka meillä oli ohi, siirryimme Sannan luokse pakkaamaan ja siivoamaan.

Sannan muuton aloitimme laivamatkalla Saksaan maanantai-iltana. Meitä oli pienessä hytissä 24 tuntia neljä ihmistä ja Sulo sekä muuttokuorma. Laiva oli kallis ja tylsä, joten ei enempää siitä reissusta. Saavuimme Rostockiin tiistai-iltana ja otimme satamasta taksin autovuokraamoon, josta jatkoimme matkaa neljällä pyörällä, edelleen hyvin tiiviissä tunnelmissa. Pidimme paljon taukoja ja ajelimme rauhallista vauhtia Haarlemiin, jossa meitä odotti kolme hotelliyötä. Seurueen miehet lähtivät kotiin torstaina, joten jäimme Sannan kanssa sitten kahden ihmettelemään Hollannin menoa. Kävimme Ikeassa ostamassa huonekaluja ja muuta tarpeellista ja tilasimme kotiinkuljetuksen perjantaiksi, jolloin saisimme avaimet Sannan uuteen kämppään. Minä tulin kotiin sitten maanantaina. Tom haki minut lentokentältä puolenpäivän aikaan, kävimme aamupalalla ja jatkoimme remonttia.

Nyt alkaa olla olohuone valmis. Kaksi seinää tapetoitiin, uunin muuria korjattiin, kahdesta seinästä revittiin hirret esille ja laitettiin panelit seinien alaosaan. Tuparit ajattelimme pitää kesäkuun alussa, joten pari viikkoa olisi aikaa saada makuuhuone tapetoitua ja keittiö tapetoitua sekä purkaa muuttokuormaa...hohhoijaa...pitäisiköhän siirtää suosiolla tupaantuliaiset elokuulle?!