Viikonloppu meni vauhdilla taas. Perjantaina olin ensin päivän töissä, sitten muutaman tunnin kotona ja illalla taas töihin. Keikan jälkeen kävin hakemassa kaverin keskustasta ja miehekkeen töistä. Kotipihaan kurvatessamme huomasimme tiellä juoksevan sileäkarvaisen noutajan. Nousin autosta ja koira ryntäsi onnellisena luokseni. Se oli litimärkä ja aivan puhki. Otin koiran kiinni ja soitimme poliisille. Kukaan ei ollut poikaa kaivannut, joten sovimme, että pidämme sen meillä yön yli ja soitamme aamulla Viikin eläinsairaalan löytöeläinpuolelle.

Wilma ei päästänyt vierasta lähelleen ollenkaan (eikä kyllä keittiönkään lähelle...miten niin ahne?!?), vaan komensi kovaan äänen kun toinen yritti rauhassa kävellä ohi. Ajattelin jo, että mitenkähän saadaan nukkua, mutta hyvin koirat rauhoittuivat kun Wilma ja Buster pääsivät sänkyyn ja yökyläläinen jäi sängyn viereen lattialle.

Aamulla soittelin sitten eläinsairaalaan ja sain omistajan puhelinnumeron. Selvisi, että koira oli lähtenyt joskus yhden aikoihin eli se oli juossut ja uinut n.2,5 tuntia ennen kuin löysimme sen. Koira oli 3-vuotias ja sen nimi oli Andre. Yritin aamuyöllä kutsua sitä ties millä nimillä, on nimittäin todella hämäävää kun ei tiennyt miksi sitä kutsuisi. On huomattavasti helpompaa kun voi nimellä kohdistaa käskyn vain yhteen koiraan, esimerkiksi kun halusin Andren vessaan, että voin vähän kuivata sitä, mutta kun sanoin vain "tule", sain koko lauman perääni...Mutta Andre pääsi siis aamulla kotiin ja Wilma sai taas rauhassa köllötellä.

Andre

766164.jpg

Lauantaina kävin aamupäivällä vähän shoppaamassa kangasta Busterin haalaria varten. Alle tulee fleece-haalari ja päälle army-kuvioinen vettä hylkivä kangas. Että jos tulee vastaan musta koira tyylikkäässä maastopuvussa niin saa tulla repimään hihasta ;)

Sunnuntaina kävin sitten kirpparilla moikkaamassa kaveria, mutta en tehnyt yhden yhtä löytöä! Oli taas tarjolla vain kulahtaneita riepuja ja nukkaantuneita villatekeleitä, eikä varmaan mitään alle kahden euron!! Ainoa hyvä puoli tässä reissussa oli, (sen lisäksi että näin kaverini pitkästä aikaa) että innostuin lähtemään itse myymään kirpputorille. Ajattelin käydä koko vaatevarastoni läpi ja pistää suosiolla pois kaikki, mitä en ole vuoteen kaivannut, miksi kaipaisin niitä nyt? Tai vuoden päästä?!?