Onkohan minulla joku kaulaliina-kissapipokausi menossa, kun tuntuu, etten mitään muuta aikaiseksi saa...Kaikki alkoi siitä kummallisesta huovutetusta kolmiohuivista, sitten löysin lankojen kätköistä harmaata foxia, joka ihan selvästi vain odotti huiviutumista. Otin naulakon esiin ja väkersin telkkaria katsellessa kerästä Foxia ihanan pehmeän naulakkohuivin. Sitten tein huopakorvapipon ja ranteenlämmittimet, mutta hahtuvaa jäi vielä yksi kiekko...arvatkaapa vaan, onko se jo matkalla kaulaliinaksi ;)

Viime viikonloppuna lähdin lauantaina Tallinnaan ja perjantai-iltana totesin, että tarvitsen ehdottomasti reissuun valkoisen kaulaliinan, joten CSI:n aikana sai kyytiä valkoinen Foxi-kerä, joka koki saman kohtalon kuin harmaa edeltäjänsä.

Kuvassa harmaa naulakkohuivi ja uskollinen malli Buster. Valkoisen huivin lahjoitin serkun vaimolle...onhan sitä Foxia lisää tuolla laatikoissa ja CSI tulee taas ensi perjantaina ;)
1912911.jpg

Edellispäivänä aloitin taas kissapipon Teddystä ja näitä pitäisi nyt tehdä ainakin kolme eriväristä. Tässä kuvassa toimii mallina Mr. Karhu, joka on palvellut minua uskollisesti jo 24 vuotta.
1912916.jpg

Torstaina kävin Zaran kanssa Menitassa ja Vihreässä vyyhdissä vähän ostoksilla, viikonloppuna jatkoin shoppailua Tallinnassa. Mukaan tarttui jos jonkinlaista lankaa!

Vasemmalla Tallinan tuliaiset: Hahtuvat ihanissa syksyn väreissä, iso kiekko 160g, seuraava 100g, kuten myös vihreäsävyisempi vyötteellinen. Taka-alalla tumman lila huovutusvilla110g.
Lilat Onlinet ostin Vihreästä vyyhdistä (keskellä edessä).
Menitasta löysin tarjouksesta turkoosia Teddyä (toinen kerä jo pipoutunut), kaksi kerää valkoista Foxia (eivät ole kuvassa) sekä Madilin jännän näköistä villalankaa (musta-valkoiset ja siniset kerät). Lisäksi ostin vaaleanpunahtavaa huopalankaa (ei mitään muistikuvaa merkistä) ja lilat Graziet suorastaan kurkuivat tahtovansa mukaani (oikealla takana).
1912940.jpg

Tallinnan tuliaiset maksoivat yhteensä n. 15 euroa, Vihreän vyyhdin saldo jäi vaivaiseen vitoseen ja Menitaan tuhlasin 25 euroa. Onnistuin siis tuhlaamaan kolmen päivän sisällä 45 euroa lankoihin! Täytynee piilottaa ne ennenkuin mieheke tulee kotiin ;)